ACCESS BARS®

(Energetische massage op het hoofd)

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt.  Wanneer je je Bars® laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de Bars® als de hard schijf van je computer.  Het is letterlijk alles wat je in je leven hebt opgeslagen.  Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. 

Bars® kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven.  Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.

Tijdens een behandeling lig je ontspannen op een massagetafel (met kledij) en worden punten op je lichaam één voor één lichtjes aangeraakt.  Dit werkt in de eerste plaats erg ontspannend, je hoofd wordt leeg gemaakt en stilaan kom je open te staan voor alle nieuwe, positieve energie.  Jij hoeft niets te doen of te denken. 

Je lichaam en geest krijgen ook de kans om alles wat je vanaf je kindertijd hebt opgeslagen, los te laten.  Verleden, heden en toekomst worden van mekaar gescheiden, waardoor je meer in het heden aanwezig bent, maar ook jouw verleden veel minder invloed zal hebben op je toekomst.

Het voelt aan als een ontspannende massage, waarbij er binnenin jezelf, op een heel ander niveau, ook dingen worden aangeraakt, waardoor de energie op ieder ander niveau kan gaan stromen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een Bars® sessie is geschikt voor:

 • Stress/burn-out
 • Slaapproblemen/vermoeidheid
 • Concentratieproblemen
 • Lichamelijke pijn en ongemakken
 • Geen rust en vrede ervaren
 • Moeite met ontvangen en/of geven
 • Piekeren/angst
 • Laag zelfbeeld/onzekerheid
 • Communicatieproblemen
 • Neerslachtigheid
 • Wanhoop/verslaving​​​​​​​

Ook kinderen en baby’s hebben heel veel baat bij een Bars® Behandeling,ze zijn veel rustiger, slapen beter, studeren gemakkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen…

De behandeling duurt minimaal 60 en maximaal 90 minuten.   Een Bars® behandeling kan enkele weken doorwerken.  Als je alleen verlichting wilt, is 1 behandeling voldoende.   Wil je een verandering dan adviseer ik je 1 keer per maand of iedere 6 weken.  Een access Bars sessie is een cadeau aan jezelf.

Het is jouw keuze :).

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes?

Door je email adres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail.  Voor deze mailing kan je op ieder gewenst moment uitschrijven via de uitschrijf link onderaan iedere mail.